Maria Zakharova, purtătoarea de cuvând a Ministerului Afacerilor Externe din Rusia: Rusia nu a început un război, ea îi pune capăt!

„Unde au fost toate țările și comunitățile lor, timp de 8 ani de război și cum au condamnat ele uciderea a cel puțin 13 mii de oameni de-a lungul anilor?” întreabă Maria Zakharova într-o postare publicată pe contul public de facebook

„Rusia nu a început un război, ea îi pune capăt”, a declarat astăzi, 28 Februarie 2022, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova (foto), spune aceeași postare publică.

În toți acești ani Rusia a făcut apel la comunitatea mondială să ia atitudine împotriva distrugerii planificate a populației din Donbass.
Aceștia sunt milioanele de oameni care au pierdut oameni dragi și au trăit în subsoluri în fiecare zi, ascuzându-se de bombardament.

Niciunul din cei care critică acum în „Țările civilizate” nu a participat vreodată la un singur miting în sprijinul populației dispărute din Doneţk și Lugansk, cerând oprirea acestei vărsări de sânge. Lumea a tăcut. Tăcere supusă comunității mondiale și ignorarea dezastrului sângeros, care a fost rezultatul loviturii de stat neconstituționale din Ucraina în 2014, finalizată cu participarea directă a SUA, UE, GERMANIEI, POLONIEI, LITUANIEI, ESTONIEI, LETONIEI și a altor țări NATO, care doar au incurajat regimul de la Kiev să continue distrugerea propriei populaţii.

Experimentele NATO și tăcerea asurzitoare a publicului occidental- acestea sunt cauzele unui dezastru umanitar și politic în Europa. Acest lucru ar fi trebuit oprit, din moment ce Occidentul a refuzat să poarte vreo negociere și a salutat declarațiile agresive și amenințările directe ale marionetelor de la Kiev împotriva Rusiei, a încheiat MARIA ZAKHAROVA.

SURSA:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10227769395810054&id=1523648416

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s