Proprietarii care țin în paragină imobile riscă să fie impozitați cu 500% – Unde anume? Click aici!

Soveja trebuie să revină la imaginea localității îngrijite unde toți au grijă de proprietățile lor!
În vizorul nostru intră proprietarii de imobile lăsate în paragină și a terenurilor neîngrijite. Toți aceștia vor fi notificați pentru a scoate locurile la lumină.
Conform noii grile de impozitare a clădirilor și terenurilor neîngrijite, proprietarii care țin în paragină imobilele riscă să fie impozitați cu 500%.

Astăzi am notificat și proprietarii clădirilor din stațiune, SIND România, cu privire la felul cum au preferat să le lase să se degradeze de la o zi la alta. Este drept, am mai avut întâlniri cu sindicatele și, din păcate, rezultatul nu a fost cel scontat.

„Măi copile, ai venit tu să ne spui ce avem de făcut?… Încercăm să facem ce putem….”, așa a decurs una din discuțiile cu reprezentații SIND, proprietari pe clădiri.

„Nu mai merge așa și vor plăti pentru că strică imaginea comunității noastre!”, ameninţă primarul din Soveja.

Zilnic, facem eforturi pentru a schimba fața localității și nu mai putem închide ochii la nesimțire și sfidare, continuă primarul Ionuţ Filimon
Pentru ca lucrurile să funcționeze este nevoie de implicare din partea fiecăruia dintre noi, agenți economici ori simpli cetățeni sau cei care au la noi în comună case de vacanță. Schimbarea se produce atunci când fiecare își aduce aportul, ținând cont de mediul înconjurător, de felul cum și unde ne aruncăm gunoiul, de modul de a ne face curat în gospodărie, mai spune Filimon.

Sunt lucruri care țin de normalitate și civism. Nu este nimeni perfect, dar împreună putem arăta că se poate și la noi.
Doar tot timpul vorbim că în afară este altfel.
Da, este altfel pentru că regulile sunt pentru toți și sunt respectate.

Eu sunt încrezător că în 2022 vom reuși să facem localitatea să fie mândră de tradițiile locului, prin implicarea tuturor sovejenilor, a mai precizat primarul

Cum ne sunt casele, așa suntem, de fapt, și noi!

Un gând despre &8222;Proprietarii care țin în paragină imobile riscă să fie impozitați cu 500% – Unde anume? Click aici!&8221;

  1. Este regretabil cum arata fosta statiune Soveja.Acolo au fost lasate in paragina toate cladirile in mod intentionat pentru ca mai apoi ,,jupanii ” de la sindicat sa le ,,distribuie ” pe bucatele in coniventa cu talharii din politica,cum de altfel s.a procedat in toata tara cu patrimoniul sindicatelor .
    Cine va raspunde de acest jaf national ?!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s