Comunicat de presă – PSD Vrancea – cu privire la numirea lui Victor Roman în funcţia de Prefect de Vrancea

Ca urmare a apariției în presa locală și centrală a unor informații neadevărate despre domnul Victor Roman, propus să ocupe funcția de prefect al județului Vrancea, facem următoarele precizări:

Vicepreședintele PSD Vrancea, Victor Roman, este propunerea noastră pentru a ocupa funcția de prefect al Județului Vrancea. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Județean al PSD Vrancea, cu unanimitate de voturi.
Victor Roman beneficiază de sprijinul și încrederea colegilor din organizația județeană.


Domnul Victor Roman este un respectat om de afaceri vrâncean, un om cu experiență administrativă, el ocupând atât funcții de consilier județean cât și deputat în Parlamentul României și credem că această alegere este una în folosul vrâncenilor deoarece Victor Roman are și experiența și dorința de a se implica în dezvoltarea județului dar și în consolidarea relațiilor de colaborare inter-instituțională și conlucrare pentru realizarea intereselor comune de dezvoltare județeană.


Toate așa zisele informații și dezvăluiri despre Victor Roman se pare că îl au în spate pe deputatul Ion Ștefan, care nu se dă înlături de la nimic pentru a își apăra cu disperare ultimul bastion pe care încă îl controlează și anume menținerea în funcția de prefect a controversatului Gheorghiță Berbece (persoană specializată conform CV-ului în întreținerea și repararea automatelor de cafea), cel care îi ascultă și execută orbește toate ordinele. Un astfel de exemplu este cel în care Gheorghiță Berbece, în calitatea sa oficială de prefect de Vrancea și reprezentant al Guvernului României în teritoriu, a convocat șefii IPJ Vrancea în biroul său, sub alte pretexte dar scopul final era acela de a afla de ce îl oprească în trafic pe copilul deputatului Ion Ștefan. Acest aspect face obiectul unei anchete pe ROL și, până la finalul anchetei, noi nu putem decât să observăm lipsa de etică profesională a acestui prefect, urmând ca organele de cercetare să stabilească dacă au existat și premisele unei infracțiuni. Disperarea lui Gheorghiță Berbece este cu atât mai mare cu cât realizează că, fără susținerea deputatului Ion Ștefan, ar putea exista posibilitatea ca și fiul său, detașat pentru motive doar de ei știute la București, se va întoarce la vechiul loc de muncă, ajutor de șef post.
O altă supărare a instigatorilor este că ar putea pierde din funcțiile publice de conducere toți verișorii, manichiuristele și prietenii, mai mult sau mai puțin calificați dar asupra cărora planează suspiciuni în ceea ce privește natura legală atât pentru activitățile lor din trecut cât și pentru modul cum au ajuns să ocupe aceste posturi. Frica acestor personaje este că prefectul Victor Roman ar putea analiza activitatea acestor ”profesioniști” și s-ar impune schimbarea lor din funcțiile în care, cu greu, au fost NUMIȚI.
Considerăm aceste acțiuni denigratoare ale „prietenilor„ din presă, oameni cu state de plată vechi la aceste personaje, ca fiind o ultimă sforțare pentru a demonstra că, TOTUȘI, acest domn deputat mai reprezintă ceva în politica județeană și că mai exercită influențe asupra unor persoane sau instituții publice.
Ceea ce cu adevărat trebuie știut este că Victor Roman 𝗡𝗨 a fost niciodată condamnat penal și 𝗡𝗨 are interzise drepturile de ocupare a unei funcții de demnitate publică, așa cum aceste surse afirmă. Acuzațiile cu privire la abonarea la banul public sunt tendențioase și îndreptate către domnul Roman doar pentru a induce ideea că afacerile sale, chiar și în relație cu instituții publice, ar putea fi ilicite sau obținute ilegal. 𝗧𝗢𝗔𝗧𝗘 contractele derulate de firmele la care domnul Roman este 𝗗𝗢𝗔𝗥 acționar au fost verificate și acolo unde au existat eventuale erori sau neînțelegeri au fost rezolvate. Nici una din aceste firme sau domnia sa personal 𝗡𝗨 sunt vizate în cercetări sau dosare penale de evaziune, trafic de influență sau obținerea de foloase necuvenite. De amintit este că în ultimii 25 de ani, domnul Victor Roman a fost unul din angajatorii de 𝗧𝗢𝗣 ai județului Vrancea, firmele sale oferind locuri de muncă foarte multor vrânceni.

Comunicat transmis de PSD VRANCEA
Comunicat transmis de PSD VRANCEA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s