Politica Ultima ora

Lovitură înaintea Moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Câţu! Parlamentar PNL înregistrat în timp ce încerca coruperea unui parlamentar AUR

Deputatul partidului AUR, Ciprian Titi Stoica, a fost abordat de 2 apropiaţi ai guvernului, Cosmin Șandru deputat PNL şi Nicu Bitea- director STPT, în înregistrare se arată cum deputatul PNL Cosmin Sandru i-a oferit funcții în deconcentrate pentru apropiați lui Stoica, pentru ca acesta să nu se prezinte la votul moțiunii, și i-a spus că va negocia direct cu Florin Cîțu eventualele beneficii.

Fragment din înregistrare:

 „Zi cum negociem?…Promovăm câțiva oameni unde vrei tu, unde spui tu, nu știe nimeni, îi facem membri PNL de formă și gata. Ne spui unde, instituții deconcentrate, nimeni nu trebuie să știe nimic.”

Guvernul Cîțu este ca și căzut, analizând declaraţiile şi componenţa Parlamentului.

Partidele parlamentare PSD, USR-PLUS şi AUR au anunţat votarea moţiunii, dar rămâne de văzut la ce artificii mai recurg PSD-iştii şi USR-iştii pentru ca acest guvern sa mai stea în funcţie, dat fiind jocurile lor anterioare.

Chiar dacă declarativ PSD , prin vocea liderului Marcel Ciolacu susține alegerile anticipate, este de părere că nu e exclus ca social-democrații să sprijine din umbră un guvern minoritar. PSD a mai făcut-o.

Cabinetul Tăriceanu din 2007, a rămas la putere tot mandatul sprijinit din spate de PSD. Un alt argument ar fi că social-democrații ar putea să nu-și dorească alegeri anticipate, pentru că nimeni nu vrea să-și riște mandatul de parlamentar, fără a şti sigur că va fi pus din nou pe listă”.

AUR – Parlamentarii AUR au fost abordați și li s-a oferit mită pentru a nu vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Am sesizat DNA.

George Simion, liderul AUR,  susţine că mai mulți parlamentari ai partidului său au fost abordați de persoane importante din PNL cu propuneri similare.
Acesta, a depus probele pe masa DNA şi se aşteaptă o anchetă.

Dezvăluirea este cu atât mai toxică pentru PNL cu cât a venit cu o zi înaintea votării moțiunii, care va avea loc astăzi, 05.10.2021, după ora 12:00.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Biblioteca „Alexandru Donici”

Filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău

Viata ca o pagina scrisa dintr-o carte

Viata oferita in mainile Domnului

CENTRUL MEDI@

INFORMATII ZI DE ZI

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

%d blogeri au apreciat: