Un nou partid pentru Dragnea! Obiective și misiunea noului partid

Fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, eliberat condiționat pe 15 iunie din penitenciarul Rahova în urma deciziei Tribunalului Giurgiu, prezent Duminică seara la Realitatea Plus, a declarat că a fost înființat un nou partid, Alianța pentru Patrie.

Partidul s-a înființat la inițiativa lui Codrin Ștefănescu, a spus Dragnea, dar că acesta nu s-a implicat în documentele formațiunii pentru ca acţiunea de înfiinţare a partidului să nu fie blocată în instanță.

”Prin Octombrie, Codrin mi-a zis că simte nevoia să sprijine apariția unui nou partid care să nu fie măcinat de compromisuri interne, de tot felul de interese împletite care până la urmă distrug un partid sau îl lasă la 20% acolo unde trebuie să fie. Dragnea  a spus că îl va sprijini cu toată experiența lui.

Mai mulți prieteni de-ai lui Codrin Ştefănescu, patru oameni obișnuiți, dar curajoşi, care au devenit membri fondatori la acest partid, Codrin neimplicându-se de la început la înființarea lui, ca să nu se blocheze, a declarat Dragnea. Partidul înființat, se numește Alianța pentru Patrie, există şi o aplicaţie lansată. Nu este un partid xenofob, anti-european, dar noi ca să putem spera că această țară să ajungă unde trebuie acest partid trebuie să facă un program de guvernare, care să se bazeze în primul rând pe folosirea resurse naturale ale României, resurselor umane”, a spus Dragnea.

https://www.facebook.com/410083270018/posts/10166263671705019/

ALIANȚA PENTRU PATRIE este o formațiune politică loială poporului român, care se angajează total:

• pentru promovarea valorilor și intereselor sale vitale;

• pentru afirmarea onestă a conceptului de românism și românitate, atât în spațiul de existență al națiunii române, ca întreg, cât și în dialogul universal cu celelalte popoare.

ALIANȚA PENTRU PATRIE este un partid naţional care sustine patria, familia, identitatea și mândria națională, bunăstarea fiecărui român și valorile istorice tradiționale, culturale, morale și religioase ale poporului român.

ALIANȚA PENTRU PATRIE se adresează, prin întreaga sa activitate politică, tuturor categoriilor sociale, cetăţenilor, care sunt mândri că sunt români și care vor să se implice în salvarea și redobândirea independenței națiunii noastre, prin unirea ideilor, energiilor, aspirațiilor și competențelor în jurul și în slujba valorilor în care credem împreună.

Credem în valorile fundamentale care stau la baza civilizației moderne, în dreptul și destinul României și al românilor de a trăi în libertate și prosperitate.

Credem în statul social și solidaritatea socială, așa cum sunt definite în Constituția României.

Credem în economia de piață liberă, în proprietatea privată, în concurența loială și spiritul antreprenorial românesc.

Credem în democrația reală, în libertatea individuală, în justiția liberă și egalitatea în fața legii.

ALIANȚA PENTRU PATRIE are convingerea că există cu adevărat o nevoie vitală de a ne construi propriul destin național și de a ne desprinde definitiv şi irevocabil de actualele mentalități politice, care au risipit şi mai risipesc, şi astăzi, puterea și energia națiunii.

Înţelegând provocările agresive ale acestei perioade dificile prin care trecem, ALIANȚA PENTRU PATRIE:

• va proiecta un model de societate în spiritul mândriei naționale, al respectului faţă de patrie, familie, credință, tradiţia culturală și socială a României, modelul românesc de conviețuire etnică și confesională, respingând orice act de discriminare a poporului român, indiferent din partea cui ar veni.

• va susține, cu hotărâre, ca o necesitate vitală, recuperarea economică a României, în condiții de sănătate fizică și socială a cetățenilor, care să împiedice degradarea biologică a populației, scăderea indicelui valoric de viață, exodul populației, printr-un program de dezvoltare economică socială durabilă, condiţie primordială de salvare a Naţiunii Române şi care necesită, în special, punerea în valoare, cu titlu autohton, a resurselor proprii naturale, umane, materiale, financiare și de inteligenţă, astfel încât să se producă, să se dezvolte și să se întreţină bunăstarea reală a cetăţeanului român.

• va combate creșterea aberantă a prețurilor generată de renunţarea la controlul asupra resurselor şi facilităţilor strategice, îndeosebi asupra celor energetice.

• va reinstaura starea de siguranță publică a cetățeanului, ca premisă pentru protejarea familiei și a bunului cel mai de preț al omului: viaţa. Protecţia familiei și a vieţii omului reprezintă raţiunea fundamentală prin care rolul statului trebuie reconsiderat.

Obiectivele ALIANȚEI PENTRU PATRIE sunt obiectivele românilor patrioți, sătui de asuprirea și disprețul politicienilor progresiști, neomarxiști, care acționează, așa cum am văzut cu toții, la comenzile străine de țară și popor și strict în interesul propriu.

A venit timpul să nu mai permitem să fim amenințați, anchetați, urmăriți abuziv.

A venit timpul să punem capăt minciunii, sărăcirii, îmbolnăvirii, analfabetizării, discriminării, sfidării românilor.

A venit timpul să eliminăm dublul standard și să dăm copiilor noștri alimente românești sănătoase, lipsite de chimicale periculoase, cum sunt cele de import.

A venit timpul să ne luăm în propriile mâini destinele și să luptăm pentru drepturile, pentru viețile, pentru viitorul nostru.

Aceste obiective nu pot fi doar opțiuni, ci obligaţii de conştiinţă a generațiilor actuale faţă de viitorul generaţiilor care vor veni după noi!

În următoarele luni, vor fi prezentate pe site și supuse dezbaterii publice Programul politic și Programul economic și social.

Liviu Dragnea, dezvăluiri șocante despre listele de „execuție” pe care le făcea Statul Paralel – Gigi Becali, Gică Popescu, Marian Vanghelie, patroni de presă și de fotbal, jurnaliști –> https://www.realitatea.net/61478c424a089530c04b5ebf

Surse:

https://app-romania.ro/

http://www.relitatea.net

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s