Refacere covor asfaltic DN2 E85 – Municipiul Adjud

După ce, Marți- 31 august, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. – C.N.A.I.R. a dat startul refacerii covorului asfaltic pe Bulevardul Republicii (DN2) și Șoseaua Oneștiului (DN11A) din Adjud, astăzi s-a trecut la aşternerea stratului de uzură.

Termenul de execuţie a lucrărilor fiind de aproximativ 60 de zile.

Proprietarii de  autoturisme din municipiu cât si cei care tranzitează, sunt rugaţi să nu parcheze pe cele două artere și nici pe o distanță mai mică de 25m față de intersecție pe străzile adiacente pe toată perioada efectuării lucrărilor.

Printre lucrările Direcţiei Iaşi se prezintă şi situaţia lucrărilor de așternere covor asfaltic pe DN 2, E85 Municipiul Adjud, lucrările fiind executate de SC CTT CONSTRUCTII SAFE SRL.

Deşi una din problemele Adjudenilor este şi calitatea proastă a drumurilor, aceştia speră într-o zi, aerul de calitate proastă şi zgomotul produs de traficul greu să se îmbunătăţească prin realizarea unei centuri ocolitoare.

În judeţul Vrancea, DRDP Iași execută lucrări de refacere a sistemului rutier şi pe DN 23A, Gologanu – Bordeasca, județul Vrancea.

Consiliul Local Adjud a aprobat în ședință ordinară, protocolul de predare-primire a unor sectoare de drum național către Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în vederea executării lucrărilor de reparații, reabilitare şi modernizare a aproximativ 3 km de drum, din care un sector pe DN2 E85 și un sector DN11A – aferent oraşului Adjud.

Lucrările vor fi executate în regie proprie de către Secția de Drumuri Naționale (SDN) Focșani. Vor fi asfaltate toate intrările spre străzile ce se intersectează cu E 85, pe o distanță de 15 metri.

Problema adjudenilor, reclamată de mai bine de 20 de ani, ar trebui auzită şi de reprezentanţii Moldovei în Parlamentul României, nu numai de Vrânceni, trebuie unire în realizarea obiectivelor strategice ale Moldovei!

Problema traficului greu cu care se confruntă oraşul Adjud, tranzitat prin centru de cel mai aglomerat şi unul din cele mai periculoase drumuri din România, este cunoscută de către toţi cei care tranzitează Moldova de la sud la nord, este o problemă reală la care, atât guvernanţii vrânceni, cât şi cei din judetele Moldovei trebuie să găsescă soluţii urgente!

Surse: DRDP Iaşi, Primăria Adjud

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s