Românii domină Campionatul European de Canotaj U23! Viitorul arată bine pentru cea mai titrată disciplină olimpică a momentului din România!

Luptă pentru medalii continentale fetele din bărcile de simplu,  4+1 rame,  dublu rame, dublu vâsle, 4 rame, 4 vâsle, 8+1 și băieții din 4+1 rame, dublu rame, 4 rame, 8+1.


Barca masculină de simplu e în semifinale iar două ambarcațiuni masculine, dublu și 4 vâsle, sunt în Finala B.

Toate probele se pot vedea live pe: http://www.worldrowing.com

Simona Radiș își poate completa palmaresul impresionant din 2021 cu încă două medalii! După aurul continental de la senioare, după aurul olimpic, ea e favorită la aur la simplu și cu barca de 8+1 la aceste europene.

După ce ieri, la Kruszwica, în Polonia, 11 bărci tricolore și-au asigurat biletele pentru finală, până la ora articolului, echipele româneşti au obţinut următoarele rezultate.

ARGINT în proba de dublu rame feminin (BW2-) pentru Ailincai Adriana și Baletchi Alina-Maria la Campionatele Europene Under 23  DE LA Kruszwica (Polonia).

ARGINT  în proba de patru plus unu rame masculin (BM4+) – Mandrila Andrei, Chelaru Nicu-Iulian, Ceobanu Florin, Neamtu Claudiu și Dumbrava Gavril.

AUR pentru echipajul de patru plus unu rame feminin (BW4+), compus din Bucu Amalia, Bogdan Larisa-Andreea, Lungu Manuela-Gabriela, Podaru Cosmina-Maria și Petreanu Victoria-Stefania.

AUR pentru echipajul de patru rame feminin (BW4-), compus din Popa Andreea, Tivodariu Maria, Rusu Magdalena și Juncanariu Dumitrita.

Felicitări tuturor!

Foto/Facebook/WorldRowing/FRCanotaj

Surse: COSR, FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE CANOTAJ

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s