Superliga Vrancei la Fotbal începe pe 5 septembrie

Agenţia Judeţeană de Fotbal Vrancea a decis ca noua ediţie a Superligii Vrancei să înceapă Duminică, 5 septembrie de la ora 11.00.

Decizia vine la solicitarea echipelor aflate la finalul perioadei de pregătire şi care doresc să reia competiţiile oficiale cât mai repede. În acest sens, toate echipele ce şi-au manifestat intenţia de a participa trebuie să trimită cererea de înscriere în campionat până Marţi 31 august, ora 20.00.

La startul noii competiţii va lua locul şi echipa Adjudeană, nou înfiinţata CSM Adjud 1946, cu planuri mari de promovare în Liga III.

Echipa Adjudeană şi-a prezentat acum câteva zile echipamentul şi sponsorii pe care se va baza în noua ediţie de campionat.

“Este un moment important pentru municipiul Adjud, având în vedere că de ani buni sportul de echipă nu mai există. Sunt de părere că în orice comunitate trebuie să existe sport de echipă. Vă asigur de toată susținerea mea și vă asigur că în anii ce urmează bugetul o să fie unul mai generos. Țin să vă felicit pentru activitatea de până acum. Împreună vom face o echipă bună pentru a aduce rezultate notabile în comunitatea noastră”, a declarat Florin Nechifor, primarul municipiului Adjud.

În aceeaşi declaraţie, Florin Nechifor a mai anunțat că intenționează să înfiinteze și o secție de handbal cât și o secție de atletism.

“Obiectivul nostru pentru acest sezon este acela de a construi o echipă, de a forma două grupe de juniori și să reușim să ne clasăm cât mai sus în campionat. Sperăm ca în următorii ani să accedem în Liga a III-a pentru că Adjudul are nevoie de o echipă în această ligă”, declara în prezentare Mihăiță Lungu, președintele CSM Adjud.

“Discuția pe care am avut-o cu domnul președinte Mihai Lungu m-a făcut să mă apropii de fotbalul adjudean. Sunt foarte mulțumit de ceea ce am găsit aici. Chiar dacă suntem în liga a IV-a, condițiile actuale concurează cu cele din Liga I. În cele 3 luni de zile de când am preluat echipa de fotbal am reușit să unesc 25 de jucători în lot. Din punctul meu de vedere, jucătorii corespund din punct de vedere tehnic, tactic și fizic și sper să dea randamentul corespunzător”, a declarat antrenorul echipei, Bogdan Ionuț Miron.

Miercuri- 01.09.2021, se va stabili programul campionatului Superligii Vrancei la fotbal. Până în acest moment şi-au anunţat intenţia de participare echipele Inizio Focșani, Prosport Focșani, ACS Homocea, FC Panciu, CSM Adjud 1946, Tractorul Năneşti, Siretul Suraia, Sportul Ciorăști, ACS Jariștea,Victoria Gugești, CSC Dumbrăveni, Dinamo Tătăranu, Voința Sl. Ciorăști, Voința Sihlea și CS Măicănești.

Până la termenul limită se pot înscrie și echipe din alte localități interesate pentru a participa în noua ediție de campionat. Meciurile se vor desfășura cu respectarea protocolului sanitar aflat în vigoare.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s