Molima demenților sexual de la Bruxelles este de o nemernicie cruntă!

Au intrat în panică plusereii, după ce și-au dat arama pe față și a văzut toată țara că ei sunt doar niște umili servitori ai pederaștilor ce au acaparat pârghiile de conducere din statele vestice.

Molima demenților sexual de la Bruxelles este de o nemernicie cruntă, ajungând până la șantajarea statelor ce refuză a se supune dictaturii sodomice, declară George Badiu, preşedintele AUR Vrancea.


Am fost învățați că pericolul vine din est, de la Moscova. Vedem astăzi că războiul rece a fost de fapt câștigat de sovietici, ei căpușând instituțiile occidentale cu tot felul de cozi de topor și determinând o atitudine defetistă din partea vestului față de agresiunea Rusiei. Nu numai armata rusă este un pericol, ci și ițele țesute de spionajul rusesc în guvernele din vestul Europei.

Precum gonacii de la o partidă de vânătoare, pederaștii din vest împing cetățenii din fostele state socialiste spre Putin, pe care vor ajunge să-l vadă drept unica stavilă în fața ofensivei Legebeteqxyw…


Cu o mutare de șah ce l-ar face invidios și pe Kasparov, rusul dictator de la Kremlin își va vedea întoarse acasă oițele fugare, fără să facă nimic deosebit. Fără focuri de armă, fără avioane, tancuri, rachete, rușii beneficiază de răspândirea mizeriei pederastice din vest către țările din est, precum o molimă distrugătoare a moralei creștine. Lovitură după lovitură, civilizația occidentală se clatină, fiind pe punctul de a se prăbuși. Milioanele de islamiști ce distrug sistemele de ordine publică, asigurări sociale și de sănătate din vestul continentului au avut cale liberă înspre inima continentului european, fiind invitați parcă să provoace haos și să răstoarne echilibrul existent.
Rămași înțepeniți în tarele vechi de zeci de ani, ai noștri privesc spre Nistru cu gândul la armata rusă, ajutați de propaganda parșivă a lui Soros. Atacul rusesc se dă însă în mod inteligent, lovind în principiile civilizației creștin-europene, mai ales cu sprijinul pionului rusesc devenit președintele Ungariei.

Cei doi, Putin și Orban, devin pe zi ce trece eroii ortodocșilor, ai catolicilor practicanți, dar și ai membrilor altor culte ce se opun sodomizării societății. Practic, suntem împinși înspre gardul ruso-maghiar de gonacii LGBT, care au îmbrăcat hainele democrației doar pentru a ne induce în eroare.
Un lucru este cert : războiul pentru o societate normală și pentru viitorul copiilor se va duce pe două fronturi.

La Moscova nu putem face schimbări, însă la nivel de UE aceste schimbări sunt posibile, iar slugile rușilor de la butoanele UE trebuiesc îndepărtate.
Demonstrațiile masive din capitalele europene arată că procesul de curățare a Europei de mizerie a început. În România, apendicele bolșevic al lui Soros și implicit al lui Putin, anume hidoasa creatură Barnoloșistă, va deveni istorie la următoarele alegeri. Un popor responsabil nu-și poate așeza în frunte călăii, declară George Badiu, preşedintele partidului AUR Vrancea.

Sursa: George Badiu

https://www.facebook.com/geo.badiu.3

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s