Pe stilul Viktor Orban, partidul AUR dorește să inițierea unui pachet legislativ anti-LGBT, asemenea Ungariei.

În urma consultării cu voi, AUR a hotărât să inițieze, în perioada imediat următoare, un pachet legislativ care să protejeze copiii de propaganda gay în grădinițe, școli și mass-media, se anunţă în comunicatul partidului.

Reprezentarea sau promovarea în rândul minorilor a homosexualităţii și a schimbării de sex va fi interzisă. Activiştii LGBTQ+ vor fi ținuți departe de școlile și grădinițele din România.

AUR susține familia și valorile creștine.

Reprezentanții AUR îndeamnă populaţia să răspundă, dacă doresc să susțină depunerea unui pachet legislativ pentru protecția copiilor și împotriva propagandei gay în grădinițele și școlile românești.

„AUR susține familia și valorile creștine. Activiştii LGBT nu au ce căuta în școlile și în grădinițele din România. Vrem să ferim copiii românilor de expunerea la o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor.”, susține senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

Doriți ca AUR să inițieze un pachet legislativ pentru protecția copiilor și împotriva propagandei gay în grădinițele și școlile românești?

Răspundeți în comentarii!

Îndeamnă Claudiu Târziu.

Guvernul ungar are emisă o lege prin care interzice promovarea ”propagandei LGBT” în rândul minorilor, această lege a determinat Comisia Europeană să demareze procedura de infringement împotriva Ungariei, susţinând că încalcă valorile Europene.

Legea interzice discutarea în școli a subiectelor care țin de persoanele gay sau transgender, pe motiv că informarea elevilor cu privire la aceste subiecte ar fi echivalentă cu ”propaganda pro-LGBT”.

Legea a intrat în vigoare luna trecută, însă, în urma tensiunilor de la ultimul Consiliu al Uniunii Europeane și declanşarea procedurii de infringement, premierul Viktor Orban a anunțat că dorește organizarea unui referendum care să valideze actul normativ.

Unele state UE au reacționat față de legea controversata, luănd apărarea Ungariei, printre state numarânduse Polonia şi Cehia.


Procedura de infringement împotriva Ungariei ar putea afecta accesul tării la fonduri europene.

„Suntem Creștini și…punctum!” scrie Daniel Gheorghe Rusu, politician AUR

Noi, membrii AUR, în urma consultării efectuate în rândul membrilor și simpatizanților noștri, inițiem demersurile pentru elaborarea unui legi care să limiteze reprezentarea sau promovarea în rândul minorilor a homosexualităţii și a schimbării de sex.

Peste 98% dintre membrii și simpatizanții noștri susțin necesitatea implementării urgente a unei astfel de legislații, menite să apere copiii din grădinițe și școli.

   Prin acest demers suntem consecvenți cu pozițiile exprimate recent, de sprijinire a măsurilor similare adoptate de guvernul de la Budapesta, urmând să avem consultări și cu ceilalți parteneri conservatori din Europa, a mai precizat acesta.

Partidul AUR susține familia și valorile creștine. Activiştii LGBTQI nu au ce căuta în școlile și în grădinițele din România. Vrem să ferim copiii românilor de expunerea la o propagandă nepotrivită pentru vârsta lor, aminteşte Daniel Gheorghe Rusu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s