Care sunt cele 5 întrebări de la referendumul organizat în Ungaria pentru apărarea inocenţei copiilor?

Dupa atacurile impotriva Ungariei din partea mai multor lideri de la Bruxelles, ca urmare a adoptarii de catre Parlamentul Ungariei a unei legi pentru protectia copiilor, care nu permite promovarea ideologiei de gen in scolile publice, premierul maghiar Viktor Orban a anuntat pe data de 21 iulie 2021 organizarea unui referendum pentru a da ocazia poporului sa-si spuna parerea cu privire la acest subiect.

Cele 5 intrebari ce vor fi supuse votului popular in cadrului referendumului, conform unei postari a ministrului de justitie maghiar Varga Judit, sunt:

1) Sunteti de acord cu organizarea pentru minori in scolile publice a educatiei sexuale fara acordul parintilor?

2) Sunteti de acord cu promovarea in randul minorilor a tratamentelor privind schimbarea de gen?

3) Sunteti de acord sa fie disponibile minorilor tratamentele de schimbare de gen?

4) Sunteti de acord ca minorilor sa li se arate, fara nici o restrictie, continut media cu caracter sexual care le poate influenta dezvoltarea?

5) Sunteti de acord ca minorilor sa li se prezinte continut media ce priveste schimbarea de gen?

„Cu toate ca atat legea adoptata de Parlamentul Ungariei, ce a fost criticata de liderii de la Bruxelles, cat si intrebarile de la acest referendum privesc, in fapt, protectia copiilor si dreptul parintilor de a avea un cuvant de spus in educatia propriilor copii, presa internationala prezinta referendumul ca fiind unul «anti LGBT», ceea ce demonstreaza agenda din spatele promovarii educatiei sexuale in scoli si a indoctrinarii copiilor din frageda pruncie cu ideologia de gen.

Scoala trebuie sa-i invete pe copii sa scrie, sa citeasca si sa socoteasca, nu sa-i confuzeze daca baietii sunt fete ori fetele baieti, sau ca barbatii pot sa nasca”, a spus Cristian Terhes, europarlamentar PNTCD.

Conform tratatelor UE educatia este un domeniu ce tine strict de competenta statelor membre ale UE, prin urmare doar acestea si, implicit, cetatenii acestor state, si nu Bruxelles-ul, pot decide cum sa-si educe copiii, declară europarlamentarul Cristian Terheş

Grupul ECR din Parlamentul European, al cărui membru este și europarlamentarul Cristian Terheș, taxează dur poziția Comisiei Europene și a europarlamentarului Dacian Cioloș, pentru „șantajul” împotriva Ungariei în condiţiile în care Ungaria este vizată de un raport al oficialilor europeni.
Acest raport poate fi folosit drept instrument spre a retrage din fondurile europene alocate statului maghiar.

Cristian Terheș atrage atenția:

Șantajul împotriva Ungariei va avea efecte negative pentru viitorul Europei

„Șantajul împotriva Ungariei, în cazul de față, încălca Tratatele UE și înțelegerea agreată de toate țările cu privire la planul de redresare și reziliență. Pentru motive politice meschine, Comisia Europeană și grupul Renew Europe, condus de Dacian Cioloș, subminează coeziunea Uniunii Europene cu efecte vădit negative pe viitor”, a declarat Cristian Terheș, europarlamentar PNȚCD.

Cristian Terheş acuză că oficialii europeni aplică standarde duble în aprobarea proiectelor PNRR.

Este clar că două percepții complet diferite se ciocnesc aici. Pentru noi, europenii conservatori, tratatele actuale ale UE, precum și suveranitatea statelor noastre și a democrațiilor naționale, sunt măsura tuturor lucrurilor”, a declarat Ryszard Legutko unul dintre co-preşedinţii ECR .

Acest „razboi rece” nu a fost inceput de statele din UE ce tin la propria suveranitate si libertate, ci de catre birocratia din Bruxelles, care nu e aleasa de nimeni si nu da socoteala nimanui, dar vrea sa preia controlul asupra guvernelor si parlamentelor nationale alese democratic de cetateni!

Voi ce pozitie preferati sa avem in UE?

Una unde stam drepti si ne aparam propriile interese?

Ori una unde stam in genunchi si doar executam ordinele strainilor?

Sunt intrebări adresate de Euro-parlamemtarul Cristian Terheş.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s