Evenimentele private, precum nunţile şi botezurile, se pot desfăsura până la ora 2:00

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a hotărât, joi, că evenimentele private, precum nunțile și botezurile, să se poată desfășura în restaurante până la ora 2:00.

Ai o afacere sau o activitate pe care o vrei promovată? Vrei sa apari în articolele StiriDeVrancea? Trimite-ne mesaj la adresa: contact@stiridevrancea.ro sau pe Facebook messenger

Prin Hotărârea nr. 36 din 03.06.2021

Art. 1 – Se propune ca activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, organizată în cadrul evenimentelor private (nunți și botezuri), să fie permisă până la ora 2,00.

Art. 2 – Hotărârea nr. 28 din 14.05.2021 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, cu modificările și completările ulterioare prin hotărârile Comitetului Național pentru Situații nr. 32 și 35, se modifică și se completează astfel:

• La art. 3 alin. (2) se abrogă lit. e).

• La art. 3 alin. (2) după litera s) se introduc două noi litere t) și u), cu următorul cuprins:

• lucrătorii transfrontalieri care intră în România din Ungaria, Bulgaria, Serbia, Ucraina sau Republica Moldova;

• elevii/studenţii, cetăţeni români sau cetățeni cu domiciliul sau reşedinţa în afara României,care frecventează cursurile unor instituții de învățământ din România, fac naveta zilnic către acestea și prezintă documente doveditoare, sau care au de susţinut examene de admitere ori pentru finalizarea studiilor sau care încep studiile în unităţi/instituţii de învăţământ de pe teritoriul ţării ori se deplasează pentru activităţi legate de începerea, organizarea, frecventarea sau finalizarea studiilor, precum și însoțitorii acestora în situația în care sunt minori.

Art.3 – Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului
Național de Management al Situațiilor de Urgență, pentru punere în aplicare prin ordine și acte administrative ale conducătorilor acestora.

Descarca fisierul:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s