Tragedie!!! 3 oameni au murit în TIR-ul de la spitalul Victor Babeș

Florin Cîțu, după tragedia de la „Victor Babeș”: Condoleanțe familiilor!

Este în curs o anchetă, am cerut să fie rapidă, transparentă și cei vinovați să răspundă!

Raed Arafat:

„Ventilatoarele, care sunt de fabricație americană, care nu sunt de calitate slabă, când se depășește 6 bari se opresc. Asta se pare că s-a întâmplat astăzi, s-au oprit împreună și au creat situația de urgență. Colegii de acolo au încercat să remedieze situația și să intubeze pacienții, nu era toți pacientii intubați. Și au fost chemate ambulanțele. Era un reprezentant al firmei, care era în curte, dar nu a dorit să intre în TIR, pentru că acolo erau pacienți COVID, a preferat să rămână afară și să dea indicații”, a declarat Raed Arafat în conferinţa susținută alături de premierul Florin Cîțu.

„Unii pacienți au intrat în stop cardio-respirator, nu s-au reușit să fie resuscitați în TIR și au intrat în stare critică. Instalaţiile erau verificate de catre compania care a livrat TIR-ul.

Personal am aflat după ora 17.00. S-a ținut legătura cu colegii SMURD, ulterior, am intrat în legătură cu ministrul Voiculescu. De ce a existat această creștere acest lucru rămâne să fie elucidat”, a spus Arafat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s