Prof. Dr. Valentin Iftenie, medic legist la „Mina Minovici”, arunca in aer pandemia de Coronavirus: Este o mascarada!

Invitat la Mădălin Ionescu Show,

( vezi video integral: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=742866486412137&id=100044500776819 )

Valentin Iftenie, unul dintre cei mai reputați medici legiști din România rupe tăcerea şi face dezvăluiri care arunca în aer tot ce se spune despre COVID și ridica un mare semn de întrebare cu privire la modul în care au fost concepute statisticile:

“Din 150 de decese COVID investigate la IML putine au fost cauzate de SARS CoV 2!

Nu exista leziuni specifice acestei boli. Ele sunt comune cu cele generate de alți viruși gripali !”.

Doctorul a dat un exemplu:

Un individ este victima unui accident rutier, dar care, către final, a făcut infecție cu COVID. Credeți că noi o să scriem că a murit prin infecție? Nu! Cauza de deces este politraumatism din trafic rutier. Așa se procedează la noi. (…)

În schimb, pe certificatul medical constatator al decesului apare: „Contaminat cu virusul…” – declară dr. Valentin Iftene.

Doctorul anunță un studiu revoluționar al Institutului Mina Minovici pe această tema care va fi depus pe masa Ministrului Sănătății. Printre alte afirmatii și argumente extrem de solide, medicul legist a spus clar:

”Aceste vaccinuri anti-COVID sunt doar produse farmacologice!

Nu sunt vaccinuri! Vaccinurile nu tratează o boală, nu ar trebui sa creeze atât de multe efecte adverse, iar imunitatea conferită de ele ar trebui să dureze chiar o viață!”

Organizația Mondială a Sănătății a ordonat încă de la începutul Pandemiei să nu se facă autopsii în cazul celor declarați morți de Covid-19. Decizia a fost din start suspectă și foarte mulți au acuzat O.M.S. că încearcă să manipuleze în acest fel statisticile morților.

Decizia este cu atât mai absurdă cu cât TOCMAI NECROSPIILE sunt cele care ar putea avea un aport vital la înțelegerea modului în care se manifestă boala și la găsirea unor soluții mai eficiente de tratament.

De altfel, sub această acoperire, foarte mulți oameni care au murit de cancer, diabet, infarct miocardic sau atac cerebral au fost trecuți la MORȚI DE COVID, permiţând modificarea statisticilor și, astfel, să se mențină restricţiile şi măsurile.

Cum a explicat presa obedientă această cerință absurdă a OMS? Aceștia spunând că s-a dorit să nu îi pună în pericol pe medicii legiști.

Pe aceeași logică ar trebui ca nici medicii și asistenții care lucrează în linia întâi să nu mai fie în contact cu bolnavii de Covid, ca să nu fie puși în pericol.

Adevărul este că prin această manevră, OMS-ul, Big Pharma și cei care conduc în tările lor aceleaşi dispoziţii, cu acoperire totală, manipulează statisticile pandemice pentru atingerea următoarelor obiective: 

-Restrângerea drepturilor civile,

– Impunerea vaccinării, obţinerea de profit pentru că, chiar dacă omul nu plăteşte direct vaccinul deoarece este plătit de stat, va plăti prin taxele şi obligaţiile către acesta, prin taxele mărite şi inflaţia din ţară.

Dar ce s-ar întâmpla dacă s-ar face autopsii în cazul fiecărui om declarat mort de covid?

R: S-ar cam încheia cu Pandemia de COVID- s-ar evidenția faptul că foarte puțini ar fi trecuți ca decedați în statisticile de Covid.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=742866486412137&id=100044500776819

Un gând despre &8222;Prof. Dr. Valentin Iftenie, medic legist la „Mina Minovici”, arunca in aer pandemia de Coronavirus: Este o mascarada!&8221;

Lasă un comentariu