Circulație perturbată la metrou- PROTEST SPONTAN

Update:

Se propaga foarte intens ideea de miting politizat, miting susţinut de PSD cu ajutorul lui Ion Rădoi, lider sindical, fost membru PSD.

Din anumite surse – Informația este falsă și propagată de USR. Realitatea este că ministrul vrea sa dea afara peste 1000 de angajați și să închidă magistrala nouă din Drumul Taberei.

În dimineața zilei de 26 martie 2021, reprezentanți ai sindicatului USLM au organizat un protest spontan în stația Piața Unirii.

Aceștia au coborât în tunel, pe calea de rulare, și au împiedicat pornirea la timp, conform programului normal, a trenurilor de pasageri.

Așa-zisul protest spontan reprezintă în fapt o acțiune sindicală, în timpul căreia reprezentanții USLM au refuzat orice tentativă de dialog cu conducerea Metrorex.

Deși sindicaliștii au lăsat de înțeles că ar avea o listă de cereri, invitațiile repetate de întâlnire cu managementul companiei au fost ignorate complet pe parcursul nopții.

Din cauza acțiunii sindicatului, dar mai ales pentru siguranța membrilor acestuia, care se află pe calea de rulare, liniile de metrou nu pot fi puse sub tensiune pentru operarea trenurilor de pasageri.

„Pe această cale dorim să adresăm scuze bucureștenilor și îi rugăm să înțeleagă că, deși considerăm acțiunea sindicală nejustificată, nu putem risca viața unor oameni”, se arată în comunicatul celor de la Metrorex.

Metrorex – De asemenea asigurăm locuitorii capitalei că întreprindem toate acțiunile legale la dispoziția noastră pentru a reporni activitatea metroului în siguranță.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s