Ştiri internaţionale

TRUMP LANSEAZĂ O NOUĂ PLATFORMĂ SOCIAL- MEDIA

Fostul președinte american Donald Trump intenționează să-și lanseze propria platformăîn două-trei luni, a declarat duminică unul dintre consilierii săi principali pentru Fox News.

Jason Miller, un purtător de cuvânt al campaniei lui Trump în 2020 a declarat, Trump va intra din nou în spațiul social media cu o nouă platformă proprie care va „redefini complet jocul”, o platformă concurentă pentru Facebook, Twitter şi Instagram.

Miller nu a furnizat alte detalii și niciun comentariu nu a fost disponibil imediat de la oficialii din cadrul Organizației Trump.

Săptămâna trecută, Twitter a declarat că va solicita opinia publicului cu privire la momentul și modul în care ar trebui să interzică liderii mondiali, spunând că revizuiește politica și analizează dacă liderii ar trebui să respecte aceleași reguli ca și ceilalți utilizatori.

Twitter, Facebook și altele au fost supuse controlului pentru modul în care gestionează conturile politicienilor și oficialilor guvernamentali după interzicerea Trump pentru incitare la violență.

Facebook, care l-a suspendat pe Trump pe perioadă nelimitată în ianuarie, a cerut consiliului său de supraveghere independent să decidă dacă interdicția ar trebui să fie valabilă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Biblioteca „Alexandru Donici”

Filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău

Viata ca o pagina scrisa dintr-o carte

Viata oferita in mainile Domnului

CENTRUL MEDI@

INFORMATII ZI DE ZI

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

%d blogeri au apreciat: