Se cere demisia șefului de la Serviciul de Ambulanță Vrancea.

Deputatul George Badiu, reprezentantul AUR Vrancea in parlamentul României cere demisia șefului de la Serviciul de Ambulanță Vrancea.

Într-o postare pe facebook, deputatul George Badiu declară:

Iată că am reușit să dezgrop o parte a mafiei transpartinice din Vrancea, dovada fiind atacurile înverșunate la adresa mea venite de la niște slugi ale sistemului corupt ce căpușează județul de atâta amar de timp. Este o vorbă românească, aceea cu „Dai într-unul, țipă toți” ! Am elemente suficiente care să ducă la demiterea șefului de la Ambulanța Vrancea, dar aștept să văd rezultatul controlului, pentru că se vor face toate matrapazlâcurile necesare să fie scos basma curată individul ce confundă România cu o zonă fost-sovietică aflată sub controlul rakeților. Dacă acel control va căuta să ascundă ceva din neregulile de la Ambulanță, le voi prezenta eu, cu dovezi clare, indiferent de consecințele de la nivel central. Nu-mi pasă dacă își vor pierde funcția cei din DSP, Minister, Ambulanță, pentru că scopul meu este să demasc ilegalitățile. Ca urmare, dacă nu mă reclamați pe la DNA că aș fi corupt, țineți-vă postacii în frâu, domnilor interlopi politici, pentru că eu am două „defecte” principale, anume că nu uit și nu iert, atunci când este vorba de infractori.

Eu pe la DNA am fost și am plecat bine mersi, dar despre voi nu se poate spune același lucru!

În calitate de deputat în Parlamentul României, cer public ministrului sănătății să facă demersurile necesare pentru schimbarea din funcție a șefului de la Serviciul de Ambulanță Vrancea. Acest individ ce a gestionat respectiva instituție ca feuda proprie, recurge inclusiv la amenințări la adresa mea, din cauză că am solicitat un control amănunțit pe partea managerială. Asemenea personaje nu au ce căuta în sistemul de sănătate din România !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s