Spitalul Sf. Pantelimon Focșani și spitalul municipal din Adjud, beneficiari ai unor ventilatoare noi pentru secțiile de terapie intensivă

În cadrul videoconferinței de Sâmbătă,  13.03.2021, secretarul de stat dr. Raed Arafat, a solicitat să i se comunice situația ventilatoarelor distribuite către spitale prin Dispoziția DSU nr. 676 din 04.03.2021, privind aprobarea repartiţiei unor tipuri de echipamente de protecţie şi materiale achiziţionate de IGSU şi destinate acţiunilor de intervenţie în combaterea infecţiilor COVID- 19.
Instituţia prefectului, informează pe această cale faptul că, la Spitalul Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani au fost distribuite luni, 08.03.2021, un număr de 10 ventilatoare pentru ventilaţie noninvazivă CARAT 11 Pro. Din informațiile primite, după asamblarea echipamentelor, respectiv instruirea personalului (întrucât nu dețin echipamente similare), ventilatoarele vor fi utilizate de către secția A.T.I.
În ceea ce priveşte Spitalul Municipal din Adjud, aici, au fost distribuite luni, 08.03.2021, un număr de 2 ventilatoare pentru ventilaţie noninvazivă CARAT 11 Pro. Din informațiile primite, echipamentele au fost asamblate, instruirea nu este necesară întrucât spitalul deținea echipamente similare. Ventilatoarele vor fi utilizate de către secția A.T.I.

Sursa: Instituţia Prefectului Judeţului Vrancea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s