SOCANT! Doi ostatici omorâți cu cuțitul la Onești! Poliția a stat 5 ore în fața blocului

Doi muncitori au fost luați ostatici, ieri, la Onești, județul Bacău, de un bărbat de 68 de ani. GHEORGHE MOROSANU, din câte se pare, ar fi agresorul şi cel care a chemat Poliția.

Ostaticii au fost sechestrați și apoi înjunghiați de fostul proprietar al imobilului în care lucrau meșterii.
Acesta, la rândul său, a fost împușcat de poliție în momentul intervenției forțelor de ordine, care a avut loc după câteva ore de negocieri.

Conform http://www.unupetrotus.ro, bărbatul, un pensionar în vârstă de 68 de ani i-a măcelărit pe cei 2 muncitori cu cuțitul.
Agresorul a cerut în timpul negocierii o sumă imensă de bani – se vorbește despre 300.000 de euro – pe care i-ar fi vrut într-un cont din Germania.

Soția agresorului, care a tratat la rândul ei cu negociatorii, fiind în stradă, a fost luată în cătușe, după comiterea abominabilelor fapte.

Forțele de ordine l-au împușcat pe agresor în picioare și l-au imobilizat. În momentul pătrunderii în apartament, au fost găsite cele două persoane, care prezentau multiple plăgi înjunghiate.

Agresorul intrase peste muncitori în casă și i-a legat cu mâinile la spate. Muncitorii lucrau la renovarea unui apartament din Onești. Agresorul era fostul proprietar al locuinței, pe care o pierduse în urmă cu mai bine de 10 ani, pe cale juridică. Zona a fost imediat împânzită de polițiști, jandarmi și de pompieri, iar un negociator a încercat să-l convingă pe bărbatul de 68 de ani să renunțe la amenințări și să-i elibereze pe cei doi muncitori unul de 38 de ani, iar celălalt de 55 de ani. Pe tot timpul negocierilor agresorul i-a ținut în dreapta și în stânga sa pe muncitori, pe balconul imobilului, situat la etajul 3 al blocului.

Sursa video: Liviu Tătaru- live facebook

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10224430779296834&id=1226839352

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s