Transport public auto pentru locuitorii comunei Pufeşti – REFUZ pentru construirea unor stații de așteptare a microbuzelor la Pufeşti

„Rușine! Rușine pentru disprețul ce-l arătați față de locuitorii satului Ciorani – comuna Pufești!”

Așa cum se știe am început demersurile pentru ca locuitorii acestui sat să beneficieze de condiții civilizate pentru transportul public auto, declară Nicolae Damian, primarul comunei Pufeşti.

Primaria comunei Pufeşti a demarat obținerea autorizațiilor pentru construirea unor stații de așteptare a microbuzelor. În primă fază după intervenția Domnului Ministru Ion Ștefan la Poliția Rutieră Vrancea, se obține avizul.
Același aviz îl obținem și de la secția Drumuri și Poduri Vrancea, iar regionala Iași nu ne dă niciun aviz sau răspuns concret, precizează edilul comunei.
Motivele pentru care nu se obţine avizul ar fi că urmează să expire certificatul de urbanism, că nu corespund km, să se prelungească trotuarele, să se facă treceri de pietoni pe drumuri laterale etc. Aceiași situație a fost soluționată favorabil la Popești!

Concret, acum problema nu o reprezintă doar Cioraniul unde pe cheltuiala noastră vrem să facem alveole; nici în celelalte sate nu avem un aviz să facem stații de microbuz, declară Nicolae Damian.

Dacă este nevoie SĂ MERGEM LA IAȘI sau în audiență la MINISTRUL TRANSPORTURILOR o VOM FACE, spune primarul
În acelaşi timp, acesta mai spune că s-au început demersurile pentru a iniția un nou traseu de microbuz care să cuprindă localitățile Ciorani și Burcioaia.

Primarul precizează:
„Consiliul Judeţean, ne dă un răspuns la fel de evaziv: că traseul propus nu este atractiv pentru un operator (deși am găsit unul dispus să preseteze aceste servicii), să solicităm extindere de traseu, să ne facem propria noastră firmă de transport public „.

Nicolae Damian


„Este nevoie ca locuitorii din Ciorani SA VINĂ în PIAȚA UNIRII din Focșani pentru un traseu de microbuz sau o stație de microbuz?”

Mai jos găsiți răspunsurile detaliate, ne arată primăria comunei Pufeşti.


Dacă este o comandă politică sau rea voință, nu mă interesează! Împreună cu viceprimarul comunei, Domnul Cristi Veliscu suntem deciși să nu abandonăm până când ni se va spune că nu se poate realiza ce am cerut, nu să primim răspunsuri neconcludente.
Cei care au dat aceste răspunsuri nu cunosc faptul că locuitorii din Ciorani merg câte 2 km pe jos până la Drumul European, iar acolo nu au stație de așteptare? Dacă pentru câteva stații de microbuz e nevoie de atâta consum, atunci să nu ne mirăm de ce nu avem infrastructură în această țară, declară primarul Nicolae Damian.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s