Uncategorized

Statul român în colaps, trebuie o revolutie daca mai vrem să trăim

Pacientul ars din Constanța, implicat în tragedia de la Matei Bals, a ajuns în sfârșit în Belgia. Din primele analize se arată că este infectat cu 3 bacterii luate din spitalele românești.

Pacientul ars din Constanța, plimbat prin trei spitale din România, a ajuns într-un final în Belgia. Medicii de acolo l-au evaluat, iar după primele analize s-a descoperit că este infectat cu trei bacterii.

Ioana Ciurlea, jurnalist Digi24: Pacientul a ajuns în blocul operator al spitalului din Belgia și a fost evaluat de medicii de acolo, care au constatat după primele analize că a ajuns la ei infectat cu trei bacterii.

Nu se știe deocamdată despre ce fel de bacterii este vorba și nu se știe nici de unde le-a luat, pentru că în ultimele zile pacientul a fost plimbat prin trei spitale din România – la Spitalul Județean din Constanța, apoi la Iași și în final la București, la spitalul Floreasca.

Bărbatul în vârstă de 52 de ani a suferit arsuri pe mai mult de 50% din suprafața corpului.

Echipa medicală din Belgia a transmis că îi vor face analize suplimentare și nu este exlus să descopere mai multe bacterii.

După două transferuri ratate miercuri și joi, pacientul a fost transportat vineri cu o aeronavă a MapN

O aeronavă C-27J Spartan a Forţelor Aeriene Române, configurată pentru misiuni medicale, a efectuat vineri o misiune umanitară pe ruta Otopeni – Bruxelles – Otopeni, pentru transportul, în regim de urgenţă, a pacientului din Constanța care a suferit arsuri, a informat MapN.

Joi seara, Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a informat că misiunea de transfer în Belgia cu o aeronavă SMURD planificată în cazul unui pacient cu arsuri nu a putut fi efectuată din cauza unei defecţiuni apărute la avion, bolnavul fiind transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca pentru continuarea îngrijirilor medicale.

Misiunea a fost planificată iniţial pentru miercuri, dar a fost anulată din cauza condiţiilor meteo nefavorabile şi, ca atare, s-a încercat reluarea acesteia joi.

Sursa: Digi24

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Biblioteca „Alexandru Donici”

Filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău

Viata ca o pagina scrisa dintr-o carte

Viata oferita in mainile Domnului

Centrul medi@

Informatii Zi de Zi

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

%d blogeri au apreciat: