VOTUL ÎN STRĂINĂTATE- privind alegere SENATULUI şi a CAMEREI DEPUTAŢILOR din anul 2020.


Atât Presa cât şi cei din Mediul Civic, dar mai ales Autoritățile, nu fac nici un efort pentru a promova înscrierea! Mai sunt doar 12 zile pentru înregistrarea pe votstrainatate.ro care se încheie pe 21 Septembrie, pentru votul prin corespondență sau la o sectie din străinătate la Alegerile Parlamentare de pe 06 Decembrie!

Aşa ca dați şi voi din mână’n mână să ajungă la cât mai mulți români această informatie.

Aici vă puteți inscrie: https://www.votstrainatate.ro/
Mai departe, Alegând modul de votare dorit.

Prin înregistrarea ca alegător în străinătate, cetățeanul român cu drept de vot care are domiciliul sau reședința în străinătate, solicită organizarea unei secții de votare în localitatea și statul unde vrea să voteze.

ATENȚIE !!! Prin completarea acestui chestionar, cetățeanul român cu domiciliu sau reședința în străinătate își exprimă dorința să voteze în străinătate la alegerea Senatului și a Camerei Deputaților din anul 2020, urmând să fie RADIAT pentru acest scrutin din lista electorală permanentă din România și înscris în lista electorală permanentă din străinătate.

Prin înregistrarea ca alegător prin corespondență, cetățeanul român cu drept de vot, care locuiește în străinătate și deține documente valabile de ședere din partea statului respectiv, solicită transmiterea prin poștă a documentelor de vot la adresa sa de corespondență.

ATENȚIE !!! Prin completarea acestui chestionar, cetățeanul român cu domiciliul sau reședința în străinătate își exprimă dorința să voteze prin corespondență la alegerea Senatului și a Camerei Deputaților din anul 2020, urmând să fie RADIAT pentru acest scrutin din lista electorală permanentă din România și înscris în lista electorală permanentă pentru votul prin corespondență.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s