Cetăţean din municipiul Focşani amendat pentru toaletarea unui copac de pe domeniul public.

În data de 12.08.2020, a fost surprinsă o persoană de sex masculin care toaleta un arbore situat pe domeniul public al municipiului Focșani, faptă ce constituie contravenție conform prevederilor H.C.L nr. 113/2020, privind apobarea Regulamentului privind dezvoltarea, întreținerea și înfrumusețarea spațiilor verzi din mun. Focșani.
Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 500 lei.
Totodată, aducem la cunoștință cetățenilor că aceste toaletări pot fi efectuate cu încheierea prealabilă a unei convenții de parteneriat între Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani și persoana solicitantă, prin care se stabilesc obligațiile părților cu privire la amenajarea și întreținerea spațiilor verzi din municipiul Focșani. Astfel, cetățenii pot beneficia de material dendrologic și floricol pus la dispoziție gratuit de către Serviciul Spații Verzi.
Pentru informații suplimentare solicitanții sunt rugați să se adreseze Direcției de Dezvoltare Servicii Publice Focșani (tel. 0237.225.617) sau la sediul din municipiul Focșani, str. Mărășești, nr. 76.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s