Stadiul Lucrărilor Aeroportului Braşov în avans faţă de grafic

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov Adrian Veștea, a prezentat stadiul lucrărilor Aeroportului Internațional Brașov-Ghimbav (AIBG). Acesta chiar a postat un filmuleţ de pe șantierul terminalului.

https://www.facebook.com/AdrianVestea/videos/1213989422268523/

Cobform celor de la http://www.mytex.ro construirea terminalului de pasageri al Aeroportului Internaţional Braşov, de către Asocierea Bog’Art SRL – UTI Grup SA – UTI Facility Management SA, este cea mai amplă lucrare aflată în execuţie pe amplasamentul de la Ghimbav. Lucrările au început în 17 martie, având ca termen de finalizare februarie 2021, şi s-au derulat într-un ritm accelerat, ceea ce a permis antreprenorului să obţină un avans de circa trei săptămâni faţă de graficul de lucrări. Până la sfârşitul anului, constructorul estimează va termina aproximativ 90% din lucrările prevăzute în proiect.

Pe lângă lucrările reluate pentru construirea terminalului de pasageri şi realizarea celor nouă obiective (clădire energetică, remiza PSI, posturi de control acces, gospodărie de apă, parcare auto şi drum acces terminal – DJ 103C, drumuri tehnologice interioare, împrejmuiri și porți, rețele interioare în aeroport, platforma antisuflu), alte şantiere sunt deschise sau în pregătire. Acestea aparţin reţeliştilor, care şi-au planificat, bugetat şi pregătit investiţiile necesare racordării Aeroportului Internaţional Braşov la utilităţile publice: extinderea reţelelor de apă și canalizare și a celor de alimentare cu gaz şi electricitate.

Surse: Adrian Vestea profil facebook
http://www.mytex.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s