Dispar garajele în Timisoara!!! Proprietarii constructiilor obligati sa le elibereze.

Pe cand in Vrancea?

In Timişoara vor aparea noi locuri de parcare in zona de sud a orasului, dupa ce instanta a dat castig de cauza Municipalitatii.
Primaria a castigat procesul cu Timisorenii care aveau garaje pe str.Martir Elena Nicoara, iar oamenii vor trebui sa elibereze aceste constructii, pentru ca mai apoi acestea sa fie demolate, municipalitatea urmand sa amenajeze zona cu locuri de parcare, citeaza ziarul local http://www.opiniatimisoarei.ro

„Sentinta suna in felul urmator. Obliga paratii la desfiintarea constructiilor cu destinatia de garaje amplasate pe terenul situat in Timisoara pe strada Martir Elena Nicoara, inscris in CF nr 406967 Timisoara, numar topo 27095/3 si eliberarea terenuui in vederea lucrarilor de reamenajare a zonei pentru care s-a declarat interesul public local prin HCL nr 323 din 15 septembrie 2017, in termen de 30 de zile de la ramanerea definitiva a hotararii, iar in caz contrar autorizeaza reclamanta la desfiintarea constructiilor cu destinatia de garaje pe cheltuiala paratilor. Deci nu are rost sa se mai complice lucrurile. Eu ii rog pe cetatenii in cauza sa isi desfiinteze garajele ca sa putem amenaja frumos si zona respectiva, in completarea a tot ce am facut acolo„, a declarat primarul Timisoarei.

Se pune intrebarea, este o masura buna a autoritatilor in ceea ce priveste demolarea? Se pot introduce aceste masuri si in Judetul Vrancea ( Focsani , Adjud, Marasesti, Panciu, Odobesti), unde stim cu totii, exista foarte multe Garaje ??? Cum ar afecta situatia Bugetului Local al Primariilor din punct de vedere financiar?
Care ar fi numarul de beneficiari ai acestor masuri, in comparatie cu cati beneficiari sunt in prezent?

Asteptam parerile cititorilor cu privire la acest subiect, care, poate deveni subiect de Campanie Electorala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s