Asocierea UMB Spedition – Tehnostrade a terminat de montat grinzile la podul peste Bistrita. CNAIR- Oficial, lucrarile au depasit 63%

UMB Spedition – Tehnostrade Companiile detinute de omul de afaceri Dorinel Umbrarescu (cu sediul la Adjud) a terminat de montat grinzile la podul peste raul Bistrita. Oficial, se spune ca lucrarile au depasit 63%, conform CNAIR.

Umbrarescu a reusit sa monteze grinzile din beton armat la podul peste Bistrita, prevăzut la km 3+150 din Obiectul 1 (regim de autostradă) al Variantei Ocolitoare Bacău.
Se lucrează la confecționarea și montarea grinzilor metalice la podul de la km 5+533, obiectiv pentru care constructorul a amenajat un atelier propriu, în perimetrul șantierului.
Lucrările sunt propuse a se desfasura pe o perioadă de execuție de 30 de luni, incepand de la ordinul de începere a lucrarilor din martie 2019.

Varianta ocolitoare a Municipiului Bacău are o lungime de 30,8 km, din care 16,2 km vor fi la profil de autostradă.

Conform CNAIR, lucrarile depasesc 63% stadiu fizic, insa in teren lucrurile stau mult mai bine. Unele surse estimeaza finalizarea centurii in acest an.

Bratul vestic este finalizat in proportie de 100% si urmeaza sa fie deschis circulatiei cat mai curand, conform celor relatate de http://www.bacau.net

Mai multe detalii despre lucrare puteti vedea vizitand pagina:

https://www.bacau.net/video-umbrarescu-a-terminat-de-montat-grinzile-la-podul-peste-bistrita/

Sursa: CNAIR

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s