Uncategorized

Informare Garda Naţională de Mediu

Conform Planului Anual General de Activități al Gărzii Naționale de Mediu, în perioada 24.06.2020 – 14.08.2020, se vor desfășura controale la toate U.A.T.-urile din județ.

În timpul acțiunilor de inspecție și control va fi verificat modul de desfășurare a activităților Unităților Administrativ Teritoriale/Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitare, operatorilor de salubritate, operatorilor instalațiilor de sortare, compostare, tratare mecano-biologică și operatorilor depozitelor de deșeuri municipale, conform Planului Național de Gestionare a Deșeurilor, a legii 211/2011 privind regimul deșeurilor, a Ordinului 846/2019 privind desfășurarea de controale pentru identificarea depozitărilor ilegale de deșeuri și a OUG 196/2005 privind Fondul pentru mediu.

Reamintim că este în obligația autorității administrației publice locale să aprobe, pentru beneficiarii serviciului de salubritate, tarife distincte pentru gestionarea deșeurilor reciclabile (cel puțin pentru deșeurile de hârtie, metal, plastic și sticlă) și menajere și să stabilească sancțiunile aplicate în cazul în care beneficiarul serviciului nu separă în mod corespunzător cele două fluxuri de deșeuri.

Sursa: Garda Naţională de Mediu Vrancea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Biblioteca „Alexandru Donici”

Filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău

Viata ca o pagina scrisa dintr-o carte

Viata oferita in mainile Domnului

Centrul medi@

Informatii Zi de Zi

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

%d blogeri au apreciat: