Uncategorized

Controale comune ale IPJ VRANCEA împreuna cu ISCTR VRANCEA

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au acționat în comun cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier în vederea reglementării transportului rutier de bunuri divizibile pe drumurile publice din Romania, contex în care au fost aplicate 30 de sancțiuni.

În perioada 09-17 iunie a.c., lucrătorii de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea – Serviciul Rutier și Biroul Rutier Focșani,  împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier au acționat pe linia verificării legalității transporturilor de bunuri divizibile pe  DJ 204 D Focșani-Suraia, DJ 205 F Haret și pe DJ 204 E Ciușlea-Haret.

Polițiștii au verificat în special transportul de agregate minerale: nisip, balast, etc. efectuat fără documente legale de transport sau fără documente legale de proveniență.

În cadrul acestor acțiuni, au fost constatate 30 de contravenții  în valoare totală de 11000 lei, majoritatea pentru lipsa tichetului de cântar ori a prelatei care să acopere bunurile transportate. De asemenea a fost aplicată și o sancțiune conform O.G. 43/1997 pentru refuzul conducătorului auto de a se deplasa la locul în care era amplasat cântarul reprezentanților Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier.

Cu ocazia verificărilor efectuate au fost însoțite mai multe autoutilitare la locul în care era amplasat cântarul, sancțiunile aplicate pentru neregulile depistate, fiind aplicate în aceste cazuri de reprezentanții Inspectoratului de Stat pentru Control în Transportul Rutier.

Activitățile vor continua și în perioada următoare pe raza județului Vrancea, echipajele de polițiști acționând permanent în colaborare cu alte instituții ale statului pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, prevenirea și limitarea răspândirii virusului COVID 19, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Biblioteca „Alexandru Donici”

Filială a Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu” din Chișinău

Viata ca o pagina scrisa dintr-o carte

Viata oferita in mainile Domnului

CENTRUL MEDI@

INFORMATII ZI DE ZI

Mucenicul's Blog

"Cei care pot renunța la libertate pentru a obține o siguranță temporară nu merită nici libertate nici siguranță." Benjamin Franklin

SEMNALUL ORA

Rămâi conectat la știrile noastre! Revistă săptămânală regională, independentă din cadrul Grupului de presa VGTV REGIONAL, Fondator Georgiana Leulescu-2012

Magic Story

slideshow

StoreDay România

world in my eyes!

%d blogeri au apreciat: