VICTIMĂ A UNUI ACCIDENT RUTIER, SALVAT DE POMPIERI

În cursul dimineții, un adolescent, a fost victimă a unui accident rutier.

În această dimineață, în jurul orei 08:30, plutonierul adjutant Paiscar Florin, plutonierul major Săndulache Marius și plutonierul major Corneliu Ionuț din cadrul Secției de Pompieri Adjud, au acordat primul ajutor calificat unui adolescent, victimă a unui accident rutier produs pe DN2, pe raza localității Haret.
La ieșirea din tura de serviciu, în timp ce se îndreptau spre Focșani, aceștia au observat un autoturism ieșit în afara părții carosabile. Au intuit, că ceva nu este în regulă, așa că au oprit să verifice ce se întâmplă. Când au coborât din autoturismele cu care se deplasau, au văzut la circa 20 m de autoturismul căzut în șanț, un adolescent întins la marginea drumului, care prezenta multiple contuzii la nivelul membrelor și un traumatism cranio-cerebral. Din fericire, adolescentul era conștient. Cei trei pompieri au trecut imediat la acordarea primului ajutor. Plutonierul adjutant Paiscar Florin, care este și comandant de echipaj pe ambulanța SMURD, a verificat funcțiile vitale. Folosindu-se de trusele medicale aflate la îndemână, acesta i-a pansat rana de la cap, în timp ce plutonierul major Săndulache Marius și plutonierul major Corneliu Ionuț i-au dezinfectat rănile de la picioare și mâini.
Între timp la locul intervenției au mai oprit alți trei colegi, printre care și plutonierul major Butuc Cristi, care a deconectat bornele autoturismului pentru a evita apariția altor pericole în eventualitatea în care existau scurgeri de combustibil.
Ulterior, adolescentul a fost preluat și transportat la spital de un echipaj SAJ.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s