AJUTOR FINANCIAR FAMILIILOR PENTRU PLATA SERVICIILOR OFERITE DE BONĂ

Primăria Municipiului Focșani a adoptat metodologia pentru acordarea unui ajutor financiar familiilor pentru plata serviciilor oferite de bonă

În vederea conformării cu legislația actuală, în cadrul ședinței Consiliului Local al Municipiului Focșani, din data de 29 mai 2020, a fost aprobată Hotărârea nr.143, care stabilește acordarea unui ajutor financiar familiilor pentru plata serviciilor oferite de bonă în baza Legii nr 35/2020.

Facem precizarea că pe raza Municipiului Focșani nu există furnizori de servicii sociale acreditați/licențiați pentru a putea furniza servicii de îngrijire și supraveghere a copilului pe timpul zilei – cod serviciu social 8891 CZ-C-VIII.

De altfel, până în momentul de față, la Direcția de Asistență Socială Focșani nu a fost înregistrată NICIO solicitare pentru acordarea ajutorului financiar familiilor pentru plata serviciilor oferite de bonă. Tocmai de aceea, facem un apel public către toate familiile care se înscriu în prevederile legii să depună astfel de cereri, deoarece numai în acest mod putem avea o bază legală pentru alocarea sumelor necesare din bugetul local.

În condițiile în care vor fi înregistrate asemenea solicitări, sumele estimate pentru aplicarea Legii nr 35/2020 vor fi supuse aprobării la data rectificării bugetare, întrucât legea amintită a apărut ulterior aprobării bugetului local.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s