Administratorul firmei pirotehnice inculpată în Dosarul Colectiv a fost găsită moartă.

Foto: Alexia Popovici

Niţă primise cea mai mare pedeapsă în primă instanţă, de 12 ani şi 8 luni.

În data de 16.08.2021, prin apel 112, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată cu privire la faptul că într-un apartament din sectorul 5 a fost găsită decedată o femeie de 44 de ani. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Biroul Morţi Suspecte şi Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul. Trupul neînsufleţit a fost ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, potrivit unei informări a Poliţiei Capitalei. 

Daniela Niță deținea firma de servicii pirotehnice, artificii folosite în timpul concertului susţinut de Goodbye to Gravity, în noaptea din 30 Octombrie, când a pornit incendiul.

Daniela Niță primise în primă instanță cea mai mare pedeapsă, de 12 ani și 8 luni. Decizia finală a judecătorilor în dosarul Colectiv era stabilită pentru finalul lunii Septembrie.

Până la acest moment nu se știe cauza morții și nici dacă a fost sau nu sinucidere. Legiștii de la INML urmează să stabilească împrejurările în care aceasta a murit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s